Uw pensioenplanning & beleggingen

old

Covaco is er voor u. Voor uw bedrijf en voor uw leven. En vaak zijn die twee verweven. Of u nu zelfstandige ondernemer, bedrijfsleider of werknemer bent, u wil weten wat de beste manier is om pensioen op te bouwen, hoe u uw inkomen kan beschermen, uw vermogen kan beheren. En daar helpen we u graag bij, persoonlijk en met kennis van zaken.

Fiscaal advies

Onze experts staan voor u klaar met het gepaste fiscaal advies. Uiteraard volgen wij de wetswijzigingen en actuele trends op de voet op zodat u steeds kan rekenen op het beste advies. Door onze samenwerking met gerenommeerde partners kunnen we voor elke situatie een passende oplossing voorstellen op maat.

En we blijven altijd met u mee denken. Verandert er iets in de fiscale wetgeving, dan weet u het als eerste en stellen wij een gepaste update voor.

niet fiscaal advies

Wilt u sparen? Of liever investeren? In aandelen, obligaties, vastgoed of nog andere beleggingsinstrumenten? We zorgen er samen met u voor dat uw spaargeld optimaal rendeert. Dat kan met een hele reeks standaardoplossingen, maar ook met een uitgewerkt aanbod op maat.

Onze experts zullen hun jarenlange ervaring en kennis van de actuele markt ten volle inzetten om een oplossing te vinden die perfect geënt is op uw noden en wensen. Daarbij hebben we toegang tot beleggingsproducten van internationale en gerenommeerde maatschappijen. Onze experts kunnen terugvallen op een jarenlange ervaring en volgen de actuele marktsituaties op de voet op.

post-2
TheTop