Over Fincor

Liever een specialist, dan een generalist

Wat mag je van ons verwachten?

Begin 2018 is Fincor opgericht door Jeroen Seminck en Vincent Cools (zaakvoerder COVACO). Als verzekerings- en kredietmakelaar ligt onze focus op vermogens- en debiteurenbeheer en helpen we kleine en grote bedrijven, zowel nationaal als internationaal. Onze nieuwere, gespecialiseerde producten vallen daardoor tussen het aanbod van banken en verzekeringsmaatschappijen in. Met een flinke dosis technische kennis geven we onafhankelijk advies voor lange termijn.

Een korte introductie

Inlevingsvermogen

Net zoals jij zijn wij gepassioneerde ondernemers. En ook wij waren op zoek naar hét product dat ons financiële gemoedsrust zou bezorgen. Sterker nog, ons bedrijf is ontstaan omdat we jou deze lange zoektocht willen besparen. Met een groot inlevingsvermogen bekijken we de situatie vanuit jouw perspectief en geven we advies voor lange termijn.

Specialisatie

We zijn geen algemene verzekeringsmakelaar met een breed scala aan producten. Integendeel, we houden ons aanbod bewust beperkt. Zo kennen we onze producten van A tot Z en weer terug. Heb je een vraag? Dan krijg je direct een antwoord, want al het opzoekwerk hebben we al gedaan en de technische kennis zit in ons hoofd.

Financiële gemoedsrust

Dat is het doel van onze producten. Zo onderneem je met een gerust hart, want je bedrijf is goed beschermd en jij dus ook. Wist je trouwens dat Fincor de Latijnse verwijzing is voor financiële gemoedsrust?

 

Begrijpbare taal

Verzekeringen hoeven niet complex te zijn. Met begrijpbare taal en tekeningen leggen we je uit hoe onze producten juist werken. Zo weet je exact waar je aan toe bent.

Maximale beschikbaarheid

Zit je buiten onze kantooruren met een zorg? Geef ons een belletje. Financiële gemoedsrust is belangrijk, ook tijdens het weekend.

over fincor

Wil je weten hoe onze producten je financiële gemoedsrust bezorgen?
Bekijk dan ons gespecialiseerd aanbod.

Partnermaatschappijen
TheTop